Biscuiti de Craciun

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 6561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1 lingurita esenta de cocos
  • 100 gr ciocolata alba, topita
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Craciun:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.

2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat de esente si ciocolata alba. Inglobeaza ingredientele uscate.

3. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si taie din el forme de Craciun. Da biscuitii la copt 8-9 minute. Lasa biscuitii sa se raceasca apoi decoreaza-i dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ELENI 1

10.12.2011, 21:15

fara bicarbonat crezi ca asi avea insucces?nu prea gasesc bicarbonat aici in bayer sau poate nustiu eu unde sa caut

ionela2682 1

10.12.2011, 21:19

Super,super..Mosul va fi incantat

laylalala 1

20.12.2011, 17:55

biscuitii ii deocrez cu albus batut la care adaug apoi zahar pudra (compozitia de bezea)

se poate si fara bicarbonat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Petre Roman cu crema de vanilie si caramel