Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cand sunt in criza de timp aleg aceasta varianta de a gati borsul de fasole. Prima data am mancat la o prietena si mi-a placut tare mult. Se face imediat si este si foarte gustos!
Desfacem conservele si trecem fasolea printr-un jet de apa si o lasam la scurs in strecuratoare.
Curatam legumele ( ceapa, morcovul, ardeiul si telina) le spalam si le taiem cubulete.
Calim legumele in ulei pana se inmoaie bine.
Peste leguma adaugam scarita afumata, taiata bucati, dupa ce a fost spalata cu apa fierbinte si lasam pe foc 5-6 minute amestecand.
Adaugam apa calda (4 litri) si lasam sa fiarba, probam carnea sa fie patrunsa bine si adaugam fasolele, boiaua, potrivim de gust ( sare si piper) mai lasa 7 minute pe foc, adsugam borsul de putina dupa ce a fost fiert separat cu o lingura de pasta de tomata si mai dam un clocot. Oprim focul, adaugam patrunjelul si leusteanul tocate fin si ciorba este gata.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult