Briose cu dovleac

de adnia in Prajituri, 4 Ian 2013 | 2389 vizualizari

 

Dovleacul este una din descoperirile mele recente si a devenit repede o preferinta, asa ca am preparat si aceste delicioase briose cu dovleac de la congelator. Sunt o minunatie ce parfumeaza discret intreaga bucatarie!

 

INGREDIENTE

  • Pt 6 bucati avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -40 gr. zahar
  • -muuulta scortisoara (reteta prevede cca 1 lingura, dar eu am pus mai multa, pt ca ne place mult)
  • -125 ml lapte
  • -50 gr unt moale
  • -150 gr. faina
  • -1 lingurita praf de copt
  • -4-5 linguri dovleac ras (eu l-am avut asa in congelator)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac:

Am mixat toate ingredientele rapid intr-un castron, apoi am turnat totul in tava pregatita din timp (tapetata cu hartiutele speciale)...dupa ce s-au copt le-am pudrat cu zahar amestecat cu scortisoara. Sunt o minune!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu frosting de mascarpone