Brunch Sud-american

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 4 Dec 2015 | 2870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame quinoa
  • sare, piper, ulei de masline
  • 1/2 lingurita seminte de cumin
  • 400 grame fasole neagra in conserva
  • 1 chili
  • cateva felii de Jalapeno conservat
  • 2 linguri otet din vin alb
  • 1/2 lingurita zahar brun
  • 1/2 lamaie
  • 6 oua
  • 1 avoado copt
  • 1 rosie coapta
  • cateva rosii cherry
  • 2 fire ceapa verde
  • cateva fire de coriandru proaspat
  • cateva fire de menta proaspata
  • sos picant pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brunch Sud-american:

Se fierbe qunoa conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mare, se adauga semintele cumin si dupa 30 de secunde fasolea scursa si clatita sub jet de apa rece. Se gatesc 5-7 minute, pana devin crocante.

Se aseaza chiliul tocat si jalapeno intr-un bol si se adauga zaharul, otetul si putina sare.

Se scurge quinoa, se stropeste cu ulei de masline, suc de lamaie si sare, se transfera pe un platou si se lasa la racit.

Se prajesc ouale in putin ulei, dupa preferinte.

Se aseaza ouale peste quinoa, se adauga fasolea, bucati de avocado, rosiile taiate, ceapa verde si chiliul si jalapeno, impreuna cu putin dim sosul in care au fost marnati.

Se presara frunze de coriandru si menta si se stropeste cu ulei de masline si sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brunch Sud-american" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări