Budinca cu ciuperci si vinete

de oanapl in Mancaruri de legume, 14 Sep 2017 | 3390 vizualizari

 

Această rețetă am pregătit-o cu ceva timp în urmă și m-am gândit să v-o împărtășesc deoarece a fost delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 300 g telemea
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • Sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ciuperci si vinete:

Speli vinetele, le tai rondele, le dai cu sare si cu piper si le lasi 10 minute la scurs. Cureti ciupercile, le speli si le tai fasii.

Pui 2 linguri de ulei intr-o tigaie si adaugi ceapa tocata marunt si lasi sa se inabuse. Adaugi ciupercile si le lasi sa fiarba pana cand zeama lasata de ciuperci scade.

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, asezi vinetele si peste ele ciupercile calite, alternand straturile pana epuizezi vinetele si ciupercile. Branza rasa o amesteci cu smantana si cu ouale batute si o torni peste ciuperci. Introduci vasul in cuptor pentru 30-40 de minute. Budinca se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de ciuperci