Budinca de brocoli

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 3391 vizualizari

 

Insipirata de reteta lui Medi, am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • brocoli un buchet
  • telemea de oi 150 gr.
  • parizer cu ardei 100 gr.
  • oua 3 bucati
  • samantana 200 ml.
  • marar verde 1 legatura
  • rosie 1 bucata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de brocoli:

Brocoli se desface buchetele si se fierbe pe baie de abur. Intr/un vas termorezistent, se aseaza buchetelele de brocoli, se presara deasupra branza sfaramata, parizerul taiat fasii. Ouale se bat energic cu smantana, apoi se rastoarna deasupra compozitiei de brocoli, branza si parizer, se presara marar proaspat tocat marunt, si se aseaza rosiile in ultimul strat. Se da la cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc potrivit. Se serveste fierbinte cu salata de sezon

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trandafiri picanti