Caltabos

de lili in Mezel de casa, 25 Aug 2010 | 9226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de porc, 
  • jumari,
  • orez,
  • 4-5 cepe, 
  • piper, sare, vegeta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caltabos:

Fierbem si macinam maruntaiele si jumarile, le amestecam cu orez fiert si ceapa macinata pe care am calit-o.Eu pun o mana de orez la cca 2 kg de maruntaie si jumari. Condimentam compozitia, umplem matele si le legam la capete, iar pe urma le undam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Caltabosi a la Pana