Carnati ca la Moldova

de marcela1979 in Mezel de casa, 2 Ian 2012 | 11848 vizualizari

 

in vizita la mama soacra.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 2 kg
  • carne de vita 1 kg
  • sare,piper dupa gust
  • usturoi dupa gust
  • mate de porc
  • boia de ardei iute 20 gr
  • 1 plic de enibahar macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati ca la Moldova:

Carnea de porc se toaca cu masina de tocat si apoi se toaca carnea de vita, se amesteca. Se adauga usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, boia de ardei iute si enibahar macinat. Matele porcului se spala si se curata bine. Se fac carnatii: pe carnatar se pune matul si se impinge sa iasa carnea in mat si il intepi cu un ac subtire din loc in loc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati ca la Moldova" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

02.01.2012, 17:24

Yammy

Lau 1

02.01.2012, 19:49

deliciosi

MIUTA 1

02.01.2012, 23:40

Buni,buni imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa