Carnati de casa

de ionix in Mezel de casa, 15 Dec 2009 | 31464 vizualizari

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

15.12.2009, 13:26

am facut si noi..de fapt..nu io...Cezar..ca io n-am contribuit cu nik.si deci..nu stiu reteta.anul trecut..cica m-am dus sa ajut si radeam de cezar cand baga compozitia in matele de porc..facand aluzii,ii ziceam sa mai bagesi m-a trimis acasa.stiu ca nu-s sanatoasa

Bucataras 1

15.12.2009, 15:33

Bucataras Dragos 1

15.12.2009, 16:54

carnatii mei is pe balcon (fara nici o aluzie

ionix 1

15.12.2009, 17:20

Gaby, esti nebunica rau de tot... de aia-mi place mie de tine

ionix 1

15.12.2009, 17:22

Dragos, fara nicio aluzie, carnatii mei tot pe balcon sunt acolo-s pusi la uscat

Bucataras Dragos 1

15.12.2009, 18:10

liana_geicu 1

15.12.2009, 20:11

Pe gratar cu mustar sau cu muraturi sunt cei mai buni!

gaby_duceag 1

15.12.2009, 20:20

mmmm,noua ne place tochitura moldoveneasca cu toate"porcariile"prajite,mamaliga,branza framantata si oua ochiuri

gaby_duceag 1

15.12.2009, 20:21

Ionixiti place de mine?yuhuu si mie imi place de tine.ne luam?

ionix 1

15.12.2009, 21:07

Liana, ai foarte mare dreptate... sunt super buni la gratar cu mustar

ionix 1

15.12.2009, 21:09

Gaby, asa mananca si familia mea... dar eu si sotul meu incercam sa ne menajam... mai ales ca acum o luna a avut o interventie la coloana si trebuie sa tine un pic de regim... stii ca-s pui de moldoveni, asa ca mai scap si eu la "porcarii"

ah, si ne luam ne luam... dar cine o sa poarte pantalonii-n casa?

Bucataras 1

15.12.2009, 21:15

eu

ionix 1

15.12.2009, 21:26

Bucataras, daca esti si tu in ecuatia asta o sa se numeasca menage a trois... hai ca ma duc pe aratura rau de tot, traiasca vinul!!!

Bucataras Dragos 1

15.12.2009, 21:52

si cand te gandesti ca totul a pornit de la carnati

ala_oancea 1

15.12.2009, 22:59

Super Cand eram mica si ai mei faceau carnati, eu eram responsabilul sef cu scobitoarea. Cand se umplea matul, trebuia sa-i dau gauri cu ea Ce amintiri ....

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:43

baii..sunt si io .."dusa/"dar..nici voi nu sunteti mai departe.bucataras cica"eu"si Dragos"totul a pornit de la carnati".paaaiii..daca nu de deconectam si amuzam aici..intre cei dragi(pe bune-mi sunteti tare dragi!toti!!!)atunci..unde?

ionix 1

16.12.2009, 13:37

asa-i Dragos... carnatii mei din balcon sunt de vina...

ionix 1

16.12.2009, 13:38

Ala, nu i-am intepat niciodata... banuiesc ca intepatul e pt a se scurge mai bine de grasime, asa-i??? mie-mi place foarte mult partea asta cu facutul chestiilor traditionale in casa... e mai greu cu timpul si oboseala dar merita efortul

ionix 1

16.12.2009, 13:40

Gaby, imi pare tare bine c-am dat peste site-ul asta atat de calduros...

Bucataras Dragos 1

16.12.2009, 15:45

ionix se pare ca carnatii tai din balcon sunt vedete pe site ne dai autografe?

gaby_duceag 1

16.12.2009, 16:25

si cum semneaza?

Miha 1

16.12.2009, 16:55

Semnaturi cu carnati? Vreau si eu.

Bucataras Dragos 1

16.12.2009, 19:32

pai ionix trebuie sa ne dea autografe ca carnatii ei is faimosi intreab-o pe ea

ionix 1

16.12.2009, 22:00

mai bucatarasilor, dau autografe... cred ca intru in cartea recordurilor cu asta pe carnati??? am "doar" 8 metri de carnati deci am unde sa dau autografe... hmmm. ma gandeam sa topesc ciocolata, pt ca tot ii place mult lui Miha, si sa ma semnez cu cioco pe carnati...

Nicolae 1

21.12.2009, 10:05

am facut si eu dar fara boia iute iam lasat la scurs o noapte dupa care iam pus la afumatoare cu putin fum si mai multa caldura sa se patrunda bine 10 ore aproximativ

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carnati ca la Moldova