Carne de porc cu sos de branza

de - Andreea - in Porc, 6 Sep 2018 | 7911 vizualizari

 

Facusem mai demult acest sos si l-am servit cu chiftelute. Ne-a placut tare mult asa ca l-am repetat, de aceasta data cu carne de porc. 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne porc
  • 250 gr Philadelphia
  • 50 gr parmezan
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa micuta
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • patrunjel ( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sos de branza:

Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Punem putin ulei si asezam feliile de carne. Presaram sare si piper.

Intoarcem carnea pe ambele parti pana capata culoare dupa care adaugam putina apa cat sa o acopere si dam focul mic. Acoperim tigaia cu capac si lasam carnea pana ce devine frageda, adaugand daca este nevoie putina apa din cand in cand.

Cand carnea este gata si apa s-a evaporat toata, turnam putin ulei peste carne si dam la foc iute pentru 1 minut.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam foarte marunt. 

O punem la calit in putin ulei. Adaugam Philadelphia si smanatana si 1-2 linguri cu apa daca este necesar. Dupa 1-2 minute adaugam parmezanul si amestecam bine. Potrivim de sare si piper. 

Servim carnea calda cu sos deasupra, presarand patrunjel dupa plac.

POFTA BUNA  ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura delicioasa (tochitura) din carne de porc, reteta clasica si usor de preparat