Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor

de ralu_ca in Porc, 24 Mai 2013 | 41420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 3 felii pulpa porc
  • 100 g smantana
  • 150 g branza telemea
  • 50 g cascaval delaco
  • 6 oua
  • 6 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor:

Pentru inceput am curatat cartofii, i-am taiat felii si i-am pus la fiert in apa cu sare, pana am considerat ca sunt fierti 85 %. Feliile de pulpa le-am fript pe gratar, dupa care le-am taiat bucatele mici. La fel si ceapa verde am taiat-o feliute.

Intr-un castron am amestecat ouale cu sare, piper si smantana.

Am pregatit un vas de yena pe care l-am uns cu unt si am asezat feliile de cartofi, am turnat amestecul din oua cu smantana, am ras branza, putin cascaval, am presarat bucati de carne, iar cartofi, amestec , bucati de carne, am ras cascaval si branza si pe deasupra ceapa verde si la final cartofi, ceapa verde si multa branza si cascaval ras.

Am introdus la cuptor pana se rumeneste foarte bine.

Pofta sa aveti!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlete mediteraneene