Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie

de Mitinita in Mancaruri de post, 3 Dec 2010 | 12687 vizualizari

 

La noi se zice ca aici e "Tara Cartofului".Bine, ca in alte zone ii gasiti cu mult mai ieftin,dar in principiu,aici se cultiva si se recolteaza cartofi.Nu stiu copil de prin zona care sa nu aleaga cartofii prajiti drept mancarea preferata. Dar noi adultii vrem si incercam si alte retete.

 

INGREDIENTE

  • coaja de la o lamaie,data pe razatoare
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita rozmarin proaspat
  • 1 lingurita cimbru proaspat
  • 500 gr cartofi
  • sare ,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie:

Se amesteca uleiul cu coaja de lamaie si se prajeste cam 30 de secunde. Se toarna intr-un bol si se adauga ierburile. Se taie cartofii in cuburi si se pun in bolul cu ulei. Se amesteca si se dau la cuptor. Se amesteca din cand in cand si se scot cand sunt rumeniti pe toate partile.

Se pun inapoi in bol si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu rozmarin,cimbru si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci la cuptor