Cartofi noi cu branza si marar

de Luckycake in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 10793 vizualizari

 

Asta e varianta mea de cartofi noi, ne place tare mult.Poate fi o garnitura sau o salata calda, sau chiar fel principal servit alaturi de o salata de cruditati

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi mici
  • 200 gr feta
  • 1/2 legatura marar
  • ulei masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu branza si marar:

Cartofii ii spalam bine, ii taiem in jumatate si apoi ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam sa fiarba 6 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem pe o tava de cuptor cu hartie cerata. Asezonam cu sare si piper, apoi cu stropim cu ulei de masline. Dam la cuptorul preincalzit la 220 grade pana se rumenesc, la mine a durat 20 minute, la jumatatea timpului i-am intors, astfel incat sa fie rumeni pe toate partile.

Tocam marunt mararul si branza feta o taiem cubulete. Cand cartofii sunt gata ii punem intr-un vas si adaugam mararul si branza.

Sevim imediat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti cu unt si verdeata