Cartofi taranesti

de Mitinita in Mancaruri de post, 26 Feb 2019 | 5610 vizualizari

 

Reteta de cartofi taranesti este foarte indragita de noi si o pregatim de cate ori avem ocazia.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de ulei
  • 2 lingurite de boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute (optional)
  • piper alb
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se fierb cartofii. Cand au fiert, se lasa sa se raceasca si se decojesc.

Cartofii se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie.

Se pune uleiul intr-o tigaie si cand s-a infierbantat, se adauga ceapa si se caleste.

Se adauga boiaua, piperul si sarea si se amesteca.

Se pun in tigaie cartofii, se amesteca si se mai tin pe foc pana cand se incalzesc.

Se servesc calzi, cu salata sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gulas de post, din ciuperci si cartofi