Cartofi umpluti cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mai 2010 | 25346 vizualizari

 

sa tot mananci si nu te mai saturi. Cel putin eu de ciuperci nu ma satur

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 600 -700g ciuperci champinion(sincer nu am masurat ca am luat mai multe)
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • ardei rosu 1/2
  • 1 canita pasta de tomate
  • 1 canita de apa
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu ciuperci:

Se pun cartofi sa fiarba in coaja aproximativ 30-35 minute

Se curata de coaja apoi se scobesc bine cu un cutit cu varf se ung cu putin ulei inauntru apoi se sareaza si se umplu cu compozitia de ciuperci

Ciupercile se curata si se taie marunt sau se toaca

Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,apoi se pune ardeiul taiat cubulete sau tocat si se lasa sa se calesca cateva minute, dupa care se pun ciupercile,sare si piper si se lasa sa fiarba 10-15  minute,la final se pune patrunjel verde tocat

Cu acesta compozitie am umplut cartofii (fara miezul de la cartofi,erau ciuperci destule) si se pun intr-un vas uns bine cu ulei ,apoi am amestecat 1 canita de pasta de tomate cu 1 canita de apa si am  pus peste cartofi. Se pun la cuptor aproximativ 30 minute la 160 grade

Este o mancare foarte buna si gustoasa se poate pune si ou si cascaval ,dar eu am preagtit de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

29.05.2010, 01:17

julie uite imi cer scuze ca nu am specificat dupa reteta ta m-am inspirat sincer,au iesit grozavi

nadina73 1

29.05.2010, 01:18

mariana pana gasesti vino la mine si iti dau si farfuria si compozitia

mariac 1

31.05.2010, 22:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de ciuperci - post