Castraveti murati traditionali

de Alexandra Burz in Muraturi, 22 Iul 2015 | 23839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg castraveti potriviti ca marime
  • 500 ml otet din vin 9 grade
  • 200 gr zahar
  • sare
  • hrean
  • cimbru si marar proaspat
  • 3 morcovi
  • apa
  • 2 plicuri salicilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati traditionali:

  • Spalati bine castraveciorii si lasatii la scurs.
  • Asezati in borcane cimbru si marar proaspat, hreanul taiat bastonase si castraveciorii.
  • Morcovii se taie rondele si se aranjeaza printre castraveti.
  • Cand sunt gata asezati in borcane castravetii umpleti cu apa, dupa care goliti-o intr-o cratita.
  • Adaugati sare....otet...zahar dupa gust.
  • Lasatri sa dea cateva clocote.
  • La final adaugati salicilatul si amestecati bine pana se topeste.
  • Umpleti borcanele...sigilati-le si pastrati-le la loc racoros.

TIPS-URI

1

Cu aceeasi reteta puteti pune si gogonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati traditionali" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iute pentru iarna