Ceafa de porc la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 12 Sep 2016 | 4186 vizualizari

 

Din cauza de lene, dar lene motivata, am umblat iar cu cioroiul, n-am eu slugoaie multe ca Zmeoaica, dar e bun si asta cand n-ai directie......

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg ceafa de porc
  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la slow cooker Crock-Pot:

Am feliat ceafa de porc, am asezat-o in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am presarat sare si ulei, am pus capacul si am setat optiunea high cca 2 ore. Dupa 2 ore, adaugam rosiile date pe razatoare si cartofii taiati cuburi mai mari si mai lasam cca 1 ora, adaugam sare si piper dupa gust. Cam asta-i toata treaba, ca e treaba cioroiul sa faca mancarea buna....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L