Cheesecake cu coacaze rosii

de Ligia Bxl in Prajituri, 29 Iul 2014 | 10039 vizualizari

 

Imi plac prajiturile cu fructe enorm de mult,asa ca in acest sezon profit la maxim :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce de vaca
  • 4 oua
  • 4 linguri cu gris rase
  • 125 unt moale
  • 200-250 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 gr coacaze rosii
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • Pentru sirop:
  • 1 ceasca de coacaze rosii
  • 2-3 linguri de zahar
  • 2-3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu coacaze rosii:

Untul moale la temperatura camerei se amesteca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devine spuma.

Peste se adauga galbenusurile,grisul,praful de copt, branza si zeama de lamaie,dupa care se incorporeaza toate.

Albusurile se bat spuma cu putina sare si se incorporeaza si ele usor cu o spatula impreuna cu compozitia de branza.

La final se adauga coacazele curatate de codite si spalate.

Aceasta compozitie se toarna intr-o tava de copt detasabila de 25-26 cm,unsa si tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul incins inainte,la 170°c ,pentru coacere sa se rumeneasca frumos.

Se lasa la racit apoi se portioneaza.Se face un sirop:se fierb coacazele cu zaharul si apa iar dupa ce sa ingrosat se da de pe foc si se strecoara de seminte si coji.Se toarna peste fiecare portie de cheesecake la servire.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu iaurt si mure