Chiftele cu mazare si orez

de Lau in Mancaruri de post, 19 Mar 2019 | 4370 vizualizari

 

Retete de post creative.

 

INGREDIENTE

  • 250 mazare congelata
  • 200 g orez
  • 1 ceapa data prin razatoare si scursa bine
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • condimente pentru paella
  • patrunjel verde(eu am folosit congelat)
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu mazare si orez:

Mazarea o fierbem instructiunilor de pe pachet, o scurgem bine si o pisam cu ajutorul blenderului sau paleta pentru piure.

Orezul fiert cu sare, piper, ulei de masline si condimente pentru paella, il lasam sa se raceasca foarte bine.

Adaugam usturoiul pisat si ceapa scursa bine de apa, morcovul dat prin razatoarea mica si condimente dupa gust.

Amestecam bine si lasam 10 min deoparte, dupa care cu mainele umede formam chiftele si le prajim in uleiul inchins bine.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Eu am preferat cateva sa le trec prin fulgi de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu mazare si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale manastiresti