Chiftele marinate

de Andra_Constantinescu in Pt. carne, 22 Mar 2015 | 4835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 24 de chiftele din carne de porc si legume (vezi reteta http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-din-carne-de-porc-si-legume-69332.html);
  • o cana cu apa;
  • doua linguri de bulion;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • sare si piper, dupa gust;
  • busuioc;
  • o capatana de usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Se fierb toate ingredientele in afara de chiftele si de usturoi. Dupa ce s-a fiert sosul se adauga chiftelele si se mai tin la foc cateva minute, amestecand cu grija ca sa nu se zobeasca. Se ia de pe foc si dupa ce s-au racorit se adauga usturoiul presat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

23.03.2015, 13:52

Rocsi 1

23.03.2015, 21:10

Mmmm...

mihaelar63 1

27.03.2015, 12:05

Marinate , preferatele noastre

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate