Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult
am vrut sa schimb gustul chiftelutelor vesnic pregatite cu usturoi ,au iesit foarte gustoase .
Verdeturile si ceapa se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata , sare si piper .
Se amesteca bine , la sfarsit se pune bicarbonatul stins cu zeama de lamaie .
Se formeaza din compozitie bilute care se prajesc in ulei incins .
Pentru diversitate , jumatate din chiftelute le-am dat prin susan dupa care le-am pus la prajit .
Se scot pe un servet de hartie care va absoarbe surplusul de ulei .
1
bicarbonatul stins cu zeama de lamaie va lega compozitia si chiftelele vor fi mai pufoase .
2
doar din greseli inveti , ardeiul , ceapa si verdeturile trebuiau date prin masina de tocat sau maruntite cu robotul , compozitia ar fi fost mai omogena .
Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult