Chiftelute de pangasius

de Bunica in Pangasius, 26 Apr 2009 | 9215 vizualizari

 

Excelente si pentru copii

 

INGREDIENTE

  • 2 file pangasius (4-500 gr)
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • 3 linguri de gris
  • pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pangasius:

Se fierb morcovii si cartofii

Se dau toate ingredientele prin masina de tocat

Se amesteca impreuna cu ouale, cascavalul si grisul

Se modeleaza, se tavalesc prin pesmet si se prajesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

15.05.2009, 00:26

Venim si noi!

Bunica 1

14.12.2009, 20:52

Stimabile, te rog sa-ti controlezi vocabularul !Poti sa-l folosesti pe alte site-uri, nu pe acesta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pe pat de legume