Chiftelute de somon la cuptor

de Geanina87 in Somon, 16 Mar 2016 | 6386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g somon proaspat
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 lg faina
  • miezul de la 2 felii de paine inmuiat in apa si scurs bine
  • verdeata
  • sare
  • piper
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de somon la cuptor:

Se scot oasele din bucata de peste (eu nu am gasit decat 4 :D  ) si fierbem somonul in apa cu sare vreo 5 minute, apoi il scoatem si il taiem marunt, adaugam usturoiul pisat, oul, faina, miezul de paine, verdeata si condimentam cu sare si piper.

Amestecam bine si cu mainile umede formam chiftelute de marimea dorita si le asezam frumos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor 180 grade pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu lamaie si portocala