Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
O ciorbita sanatoasa, gustoasa, plina de vitamine, culoare si savoare. Serviti…va rog!
Curatam si spalam bine toate legumele. Broccoli-ul il desfacem in buchetele. Radacinoasele le dam pe razatoarea mare, ardeii ii taiem cubulete, ceapa o tocam marunt, frunzele de patrunjel le maruntim si ciupercile le feliem.
Punem uleiul la incins intr-o oala, de 4-5L. Adaugam radacinoasele si le lasam 2-3’ la calit, amestecand sa nu se arda. Adaugam frunzele, apoi feliile de ciuperci. Amestecam si mai lasam 2-3’ la calit, sa se patrunda bine aromele, apoi adaugam buchetelele de broccoli . Turnam cam 3L de apa peste legume, amestecam, asezonam si lasam la fiert cam 30’.
Putem servi ciorba ca atare sau cu smantana.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult