Ciorba de cartofi cu smantana

de lia maria in Ciorbe, 13 Mai 2010 | 6589 vizualizari

 

Buna si aromata, sa tot mananci...Merge de minune cu ardei iute,proaspat sau murat.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 3 ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 1 pulpa de pui
  • 100 g sunca afumata (bacon)
  • 300g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 50g ulei
  • Sare
  • piper
  • Frunze leustean
  • Frunze patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu smantana:

Morcovii si telina le dam pe razatoarea mare. Ciupercile, ceapa,cartofii si sunca le taiem cubulete. Dezosam pulpa si taiem si carnea in bucati.

Intr-o oala de 5L, punem putin ulei, adaugam sunca si prajim putin pentru aroma, punem legumele si carnea, dinstuim cam 15’, dupa care adaugam apa. Amestecam punem sare si piper si lasam la fiert, la foc mic, 45’. Intrun bol, omogenizam bine galbenusul cu smantana si frunzele maruntite. Adaugam in ciorba, amestecam, lasam sa mai dea un clocot si oprim focul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

13.05.2010, 22:01

eu primesc ceva?......................arata foarte bine si gustul sunt convinsa ca e pe masura....................5 furcu..............

Bucataras 1

13.05.2010, 22:04

Cris2711 1

24.12.2010, 13:56

ce bun vin la o portie dragag lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Borş moldovenesc cu bureţi uscaţi