Ciorba de dovlecei dreasa cu ou

de Bucataras Medi in Ciorbe, 16 Sep 2010 | 8120 vizualizari

 

Rapid, usor si tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei tineri
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors
  • 2 oua
  • o legatura leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei dreasa cu ou:

Taiem cubulete dovleceii si ardeiul gras, ceapa o taiem marunt , morcovul il dam prin razatoare si punem la fiert in apa cu putina sare.Eu am avut putina grasime de la o zburatoare de casa(o gaina adica............hihihi) si am pus putina ca sa ii dea gust si culoare.Lasam sa fiarba legumele si apoi adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Lasam sa mai fiarba circa 10-15 min apoi  adaugam ouale batute bine , potrivim de sare si asezonam cu leustean.

Foarte buna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

18.09.2010, 16:14

Eu te astept da pana cand ca vad ca nu mai vii................

Corinuta 1

19.09.2010, 18:20

buna ciorbita ta!

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 19:54

O portie,Corina?.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda