Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

de Gicuta in Supe/Ciorbe, 4 Sep 2015 | 3193 vizualizari

 

Chiar daca este cald afara, tot ni se face pofta de o fasole cu afumatura. Sunteti de acord cu mine? :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole boabe
  • 700 g coasta afumata
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • ardei rosu si verde
  • o telina mica
  • 150 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata:

 Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .

 O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.

 In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar  restul legumelor le taiem cubulete.

Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit. Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii. Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta, fratilor!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde