Ciorba de fasole verde cu scarita

de Tabita _ in Ciorbe, 25 Dec 2020 | 1637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mica de scarita
  • 2 conserve mari de fasole verde
  • 1 morcov
  • 100 ml sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • putin ulei
  • cateva frunze de partunjel
  • 1-2 fire cimbru
  • sare
  • piper
  • optional 50 g paste fainoase
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu scarita:

Intr-o oala mai mare am pus in putin ulei incins bucatile de scarita si ceapa lasata intreaga.
Apoi am adaugat apa fierbinte.
Am adaugat morcovul taiat marunt si usturoiul.
Dupa ce au fiert suficient, am adaugat fasolea verde.
Apoi am adaugat si sosul de rosii si pastele fainoase.
Am potrivit de sare si piper. Dupa 10 minute am stins focul si am adaugat patrunjelul si cimbrul.
Am servit alaturi de samantana si ardei iute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu scarita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu leustean