Ciorba de miel reteta

de Panacris in Ciorbe, 15 Apr 2015 | 3824 vizualizari

 

Da, o altă variantă a ciorbei de miel. Am adus nou cubulețe de roșii și pentru mine, chiar nou, nouț loboda roșie. Nu am gătit până acum lobodă. Sincer, dă tare bine în farfurie. Gata cu vorbăria spor la treabă, dacă anul acesta am adus târziu rețeta, vă va fi de folos anul viitor;)
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • mușchii din spate ai mielului (mai bine spus șira spinării) cca. 700 g,
  • coada de miel,
  • ulei de floarea soarelui 2 linguri,
  • morcovi 2-3 bucăți,
  • apio 50 g,
  • păstârnac 25 g,
  • pătrunjel rădăcină 50 g,
  • gulie verde 200 g,
  • ardei kapia 1/2 bucată,
  • roșii cuburi din conservă SunFood,
  • ceapă verde 1 legătură,
  • usturoi verde 1 legătură,
  • leuștean 1/2 legătură,
  • leurdă 1/2 legătură,
  • untișor 1 legătură,
  • tarhon 2-3 fire,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • gălbenuș de ou 4-5 bucăți,
  • borș de legume cu smântână
  • Delikat 2-3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie bucățele. Verdețurile se curăță, se spală apoi se toacă mărunt.

Toate acestea se călesc scurt în puțin ulei de floarea soarelui și apă. Se adaugă carnea fiartă și zeama strecurată. Se asezonează de sare, piper, roșiile cuburi și se lasă la fiert cca. 25 de minute. Se drege cu gălbenuș de ou bătut.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda