Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Mai 2018 | 4419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)
  • 1 ou mare de casa
  • 5-6 linguri orez
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • oregano
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri ulei
  • 1 cutie rosii pasate (500gr.)
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • 1 adei kapia rosu
  • 1 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov_pastarnac+telina+gogosar)
  • 2l apa plata
  • leustean verde dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde:

Ceapa verde se curata, se spala si se taie bucatele.

Punem ceapa la sotat in doua linguri de elei alaturi de semintele de mustar.

Adaugam zarzavatul din borcan, rosiile pasate, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Punem apa plata peste legumele din oala, lasam la foc mic sa dea in clocot.

Datorita faptului ca am folosit zarzavat conservat la borcan, am redus condiderabil timpul de fierbere.

Carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, patrunjel verde si oregano uscat.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Cand ciorba clocoteste formam cu mana peritoarele si le adaugam in oala.

Cand perisoarele se ridica la suprafata mai lasam 5 minute, apoi oprim focul.

Tocam leustean proapat si mai lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana