Ciorba de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 3881 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 400 gr boabe albe de fasole prefiarta (congelata am avut eu)
  • 1 conserva de fasole rosie scursa si clatita sub jet de apa rece
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 2 foi dafin
  • 1 praz mic tocat
  • 1 ardei kapia
  • 450gr. legume pentru ciorba congelate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • cca 3 l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post:

Fasolea alba prefiarta si congelata am asezat-o in oala, am adaugat prazul tocat, ardeiul taiat bucatele si uleiul, apoi apa plata, pasta de ardei, am lasat la foc mic, pana s-au dezghetat boabele de fasole.

Am adaugat bobitele de mustar, foile de dafin, legumele pentru ciorba si am lasat oala la fiert, cca. 15 minute.

Am adaugat fasolea rosie din conserva scursa si clatita, pasta de tomate, am mai fiert ciorba alte 10 minute.

Am potrivit la gust cu sare si piper, am presarat verdeata proaspata si am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline