ciorba de pui a la grec

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 7259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cartofi
  • un ardei
  • un morcov
  • un dovlecel
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • patrunjel
  • 1 ou
  • smantana
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba de pui a la grec:

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb mai greu, dupa care adaugam si celelate legume, lasam sa fiarba la foc mediu, cand a fiert, punem sare dupa gust, luam de pe foc si punem oul batut cu smantana, pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si sarea de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 15:34

ms, da am mai auzit k se pune si orez, dar na fiecare adapteaza dupa gustul sau

Sylvia 1

09.03.2010, 10:09

Este una din preferatele mele, tare as manca o portie

Dana Cristea - pusikmea 1

09.03.2010, 10:57

te-as invita cu mare drag, dar din pacate s-a terminat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fidea