Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 10 Apr 2019 | 2628 vizualizari

 

In aceste zile am testat noul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, cel mai fain aparat testat de pana acum sau cel putin pentru mine asa a fost.  Are 4 moduri de preparare, 8 setari de gatire rapida, control digital si capacul este cu inchidere etans. Mancarea se pregateste foarte repede, ca nici nu ai timp sa te invarti prea mult prin casa, ca imediat auzi sonorul ca este gata. Am fost sceptica la inceput, nu ma asteptam sa fie chiar asa, dar m-a cucerit de la prima reteta. Am inceput cu o ciorba de pui, ca asta aveam in plan sa pregatesc, pentru ca la noi in casa se face ciorba in fiecare saptamana.  A iesit super buna, s-a facut foarte repede, ne-a placut mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pui (2 pulpe superioare, 2 pulpe inferioare)
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • ½ radacina patrunjel
  • ½ radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 600 gr rosii de gradina
  • ½ legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura amestec de legume natural
  • o cana cu bors de casa
  • o mana de taitei cu ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Cand sunt mai reci, le decojiti de pielita, indeparatati cotoarele si le dati in blender. Ceapa curata o tocati marunt, gogosarul curatat il taiati cubulete. Radacina de pastarnac si patrunjel, le curatati si le taiati marunt, iar morcovul decojit il dati pe razatoarea cu ochiuri mari. Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.   Puneti ceapa, morcovul, radacinoasele, gogosarul, le amestecati. Adaugati bucatile de pui si rosiile pasate.

Turnati apa, pana sub linia de maxim.

Presarati sare, piper si amestecul de legume. Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, aveti grija ca si supapa de abur sa fie inchisa. Setati functia Soup, un timp de 35 de minute, apoi apasati butonul Start/Stop si presiune High. Intai o sa scrie Heat pe ecran, adica aparatul se incalzeste in acest timp, apoi o sa va afiseze timpul setat.

Cu 15 minute inainte de terminarea timpului, apasati Start/Stop, lasati 10 minute sa stea ciorba, sa se mai opreasca din fierbere, apoi cu o manusa de bucatarie, deschideti supapa de abur, lasati sa se elibereze. Sub nici o forma nu faceti asta cu mainile goale, riscati sa va opariti.
Indepartati capacul, turnati borsul fiebinte, puneti taiteii si amestecati.
Puneti iar capacul, il blocati, inchideti si supapa si lasati sa fiarba pana se termina tot timpul.
Cand este gata, apasati butonul Start/Stop. Lasati 10 - 15 minute oala asa, fara sa umblati la ea. 
Deschideti iar supapa de abur sa se elibereze, indepartati capacul.

Presarati patrunjelul verde tocat deasupra, apoi serviti.. Sa aveti pofta!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune