Ciorba de spanac cu quinoa

de katty in Ciorbe, 23 Ian 2021 | 2155 vizualizari

 

O ciorba usoara, dar consistenta si foarte sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri quinoa
  • 300 gr spanac proaspat
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu quinoa:

Curatam morcovul, il spalam si il taiem rondele subtiri. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam fin. Intr-o oala punem uleiul si adaugam morcovul si putina sare. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic, amestecand ocazional pana incepe sa se inmoaie usor. Adaugam ceapa fin. Cand ceapa a devenit translucida stingem cu 1 l de apa. Lasam sa fiarba 10 minute, dupa care adaugam quinoa spalata bine si scursa. Adaugam pasta de ardei, rosiile, iar dupa 15 minute punem spanacul pe care l-am spalat bine si l-am taiat in suvite mici. Potrivim de sare si piper si mai lasam sa fiarba 5 minute sau in functie de cat de fraged este spanacul ajustam timpul. Oprim focul si adaugam patrunjelul  verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de post, cu legume si perisoare de ciuperci