Ciorba de telina cu rosii si tapioca

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Sep 2014 | 5353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina de telina (cca 350 gr.)
  • 1 morcov mare
  • 3 ardei diferit colorati
  • 2 cepe potrivite
  • 3 rosii mari de gradina, foarte coapte (cca 500 gr.)
  • 2 linguri tapioca granule
  • 1/2 dovlecel maruntit la robot
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel, telina)
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de telina cu rosii si tapioca:

Curatam si spalam legumele.

Morcovul si radacina de telina se taie cubulete; ceapa la fel.

Ardeiul se taie fasii sau cubulete, dupa preferinta.

Sotam cubuletele de ceapa, morcov si telina in 3 linguri de ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ardeiul, dovlecelul maruntit si rosiile trecute prin  robot, foaia de dafin, sare si piper dupa gust, completam cu cca 2l apa si lasam ciorba la fiert in jur de jumatate de ora.

Presaram granulele de tapioca, lasam sa fiarba la foc mic cca 10minute, oprim focul, presaram verdeata tocata marunt.

Lasam 5-10 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de telina cu rosii si tapioca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
mancarica de legume de post