Ciorba de varza acra cu afumatura

de diaconta in Supe/Ciorbe, 18 Dec 2010 | 37736 vizualizari

 

Cred ca am planuit sa fac ciorbita asta de cand am pus varza la murat.Ce buna este acum inainte de sarbatori,dar va fi la fel de buna si dupa.....sarbatori,sa ne dregem dupa prea multe bunatati.

 

INGREDIENTE

  • o capatana mica de varza murata
  • 2 morcovi
  • o bucata de carnat afumat
  • 1 lingura orez
  • 150 ml smantana
  • 1 pahar cu moare de pe varza
  • ardei rosu
  • piper, pudra de legume
  • cimbru,marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu afumatura:

Varza se spala si se taie fideluta.Morcovii se curata si se taie rondele dar si fasii mai lunguiete.Carnatul se taie felioare.

Intr-o oala se pune apa la fiert.Se adauga varza,morcovii si carnatul.Se lasa sa fiarba,iar cand sunt aproape fierte se adauga o crenguta de cimbru,orezul spalat,ardeiul rosu ,piper si moarea de pe varza. Moarea se fierbe separat pana cand da un clocot,abia apoi se adauga la ciorba.

Cand si orezul este fiert,se pune smantana intr-un vas si se pune peste ea cate o lingura de supa fierbinte.Se amesteca tot timpul.Vom proceda asa pana cand smantana are temperatura ciorbei.Apoi se pune peste ciorba.

Eu nu am pus sare pentru ca nu a fost nevoie,atat varza cat si carnatii sunt deja sarati,dar fiecare poate sa faca dupa gustul lui.

Se adauga si mararul verde si gata ciorbita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta