Ciulama de ciuperci

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 30 Iul 2011 | 3442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2linguri faina
  • 2linguri smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam ciupercile le spalam bine apoi le punem la fiert.

Cand ciupercile au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem.

Curatam ceapa, o taiem marunt,apoi o punem in tigaia cu ulei incins.Lasam pana ce devine aurie.

Peste ceapa aurie punem cele 2 linguri de faina iar cu un tel mestecam rapid punand putin cate putin din zeama in care au fiert ciupercile.Cand totul devine omogen punem si ciupercile si mai lasam 5 min,apoi punem si smantana,piperul si sarea,lasam sa mai dea un clocot dupa care stingem focul si punem patrunjelul taiat marunt.POFTA MARE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bureti iuti pane