Ciuperci umplute cu carne de pui

de Silvia74 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2013 | 17663 vizualizari

 

E duminica, si ca intotdeauna, duminica nu vreau sa stau prea mult in bucatarie... deja stau prea mult la serviciu... sunt bucatareasa la un supermarket... deci... intelegeti. Am facut ceva usor si delicios... ciuperci umplute cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr-1 kg ciuperci champignon maricele ( cam 12-14 bucati )
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 cepe potrivite
  • o rosie
  • partunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce ( sau iute )
  • curry
  • 150-200 gr cascaval ( de la Delaco, bine-nteles )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de pui:

Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci. Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.

Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.

Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval Delaco ras in prealabil si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.

Am lasat sa se raceasca putin si... hocus-pocus, au disparut ! Noroc ca am avut timp sa fotografiez produsul finit...

Simplu si usor de realizat. Rezultat de neuitat !

TIPS-URI

1

Tava poate fi tapetata si cu hartie de copt

2

Ingredientele din compozitie se pun dupa gustul fiecarei gospodine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pâine umplută