Ciuperci umplute cu legume

de diaconta in Mancaruri de post, 7 Dec 2012 | 5292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci champignon -15 buc mai mari
  • un dovlecel
  • un morcov
  • o rosie
  • o ceapa mica
  • ulei
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri lapte de soia
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume:

Am scos codiţa ciupercilor,le-am curatat si le-am condimentat.

Le-am asezat într-un vas ceramic.

Intr-o cratita am pus putin ulei si am pus legumele: dovlecelul taiat cubulete,ceapa tocata marunt,morcovul razuit,coditele ciupercilor si inca doua ciuperci taiate .

Le-am sotat putin,apoi am adaugat rosia cubulete si sucul de rosii.

Am condimentat si la urma am adaugat verdeata.

Am umplut ciupercile cu compozitia,in lichidul ramas am pus 2 linguri de lapte de soia si am pus peste ciuperci.

Am acoperit vasul cu o folie si le-am pus la cuptor pana cand s-au înmuiat ciupercile.

De regula faceam un sos putin mai gros,adaugand o lingura de amidon,dar acum am preferat sa-l las asa.

Se servesc calde.

Pofta buna !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de post cu soia si fasole verde