Ciuperci umplute cu nuca

de Bunica in Mancaruri de post, 19 Dec 2011 | 6109 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si foarte gustos.Nu dau cantitatile pentru ca fiecare poate face cat doreste.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon
  • miez de nuca
  • ulei 
  • sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu nuca:

Ciupercile se spala, se scot piciorusele si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. 

In fiecare palariuta se pune o picatura de ulei, un praf de sare, piper si o bucata miez de nuca.

Tava se acopera cu staniol si se da la cuptor circa 20-25 minute. 

Se servesc reci sau calde dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Cris2711 1

31.12.2011, 16:16

La multi ani Bunica

Bunica 1

06.01.2012, 17:50

Multa sanatate si sa ai parte numai de bine, cris!2711

Ramonica 1

14.01.2012, 23:41

interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Pilaf cu ciuperci pleurotus