Ciuperci umplute cu salam si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2016 | 7099 vizualizari

 

Simplu de facut si bune!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • 6 ciuperci champignon;
  • 80 g salam rustic;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • sare;
  • 5 linguri suc de rosii;
  • putin piper negru macinat;
  • o foaie de dafin;
  • o frunza verde de busuioc;
  • 60 g cascaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu salam si cascaval:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Ciupercile se spala, iar coditele se toaca.

Salamul se taie cubulete.

Ceapa, coditele de ciuperci si salamul se calesc intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline, cu putina sare.

Se adauga sucul de rosii, putin piper negru macinat, o foaie de dafin si o frunza verde de busuioc (spalata si tocata). 

Ciupercile se aseaza intr-o tava pentru briose unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt (pentru briose) si se dau cu putina sare, apoi se umplu cu compozitia din tigaie (dupa ce aceasta a scazut). Se presara cascaval ras pe fiecare ciuperca, apoi se introduce tava la cuptor pana cand ciupercile se patrund bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

31.07.2016, 09:20

anca_rm 1

01.08.2016, 09:29

frumoasa ti-au iesit

Andra_Constantinescu 1

05.08.2016, 07:40

Mulțumesc, Daniela&Anca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon afumat