Ciuperci umplute la cuptor

de onuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2010 | 8145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci mari cam 4-5 bucati ( sau cate doriti )
  • cascaval ras
  • putina margarina
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

1. Se decojesc ciupercile, se spala bine , apoi se pun intr o tava.

2. Se ung cu margarina, se presara cascaval ras peste ele si se adauga  sare si piper dupa gust.

3. S baga la cuptor si se lasa la foc normal timp de 20-25min.

Mie mi a iesit o nebunie. Chiar imi era pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne