Clatite umplute cu carnaciori si cascaval

de elena001 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 6058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de faina
  • 4 carnaciori cabanos
  • 200g cascaval
  • 1 praf de sare
  • 1 cana de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu carnaciori si cascaval:

Pentru clatite: se bat 2 oua dupa care se adauga apa si faina treptat,si praful de sare.

Incepem sa coacem clatitele punand o picatura de ulei in tigaie si turnam din compozitie cu polonicul.

Se coc pe ambele parti.

Pentru umplutura: cascavalul il dam prin razuitoare, carnaciorii ii tocam marunt(sau feliute).

Calim in putin ulei cascavalul si carnaciorii,punem umplutura pe fiecare clatita si rulam.

Intr-o farfurie batem 2 oua iar in alta punem putina faina.

Dam clatitele prin oul batut si faina si se pun intr-o tigaie la prajit.

Se prajesc pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carnaciori si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana