Cocktail de pere

de gaby_gabytza in Bauturi, 13 Ian 2020 | 2879 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 5 pere
  • 500 ml apa
  • coaja de la o portocala
  • miere de albine
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de pere:

Spalam bine perele. Le taiem in bucati cu tot cu coaja. Pregatim o oala mai micuta adaugam bucatile de pere si coaja de portocala spalata bine.

Punem apa peste ele si dam la fiert.

Din punctul cand incepe sa fiarba lasam inca 15 minute. Dupa care oprim focul si lasam oala acoperita.

Trecem totul printr-o sita. Punem in cani si adaugam cate o lingurita de miere amestecam si servim rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

15.01.2020, 15:27

Vasimur

Panacris 1

15.01.2020, 20:22

Hmmm, ceva lipsește din cocktail! ? Dar mno, e savuros!

gaby_gabytza 1

18.01.2020, 07:11

Panacris alcoolul lipsește dar asta e fără

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lichior de cafea