Conopida gratinata cu soia"Inedit"

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 9 Apr 2013 | 3232 vizualizari

 

A iesit minunata!!

 

INGREDIENTE

  • jumate de punga de soia "Inedit " cuburi
  • apa
  • o conopida mica
  • 1 ou
  • 100 gr branza telemea
  • marar
  • 3 linguri iaurt
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata cu soia"Inedit":

Se pun la fiert soia si conopida , pana se inmoaie cam 20 min.Se scot in strecuratoase si se lasa la scurs.

Intre timp se face un sos din telemeaua rasa, ou, iaurt si marar .(se amesteca toate la un loc)

Se unge o tava de yena cu unt , se aseaza buchetelele de conopida si bucatile se soia, se toarna sosul peste si se da la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 -30 min, pana se rumeneste putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata cu soia"Inedit"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Aurelia 07_07 1

09.04.2013, 21:36

Ceva conopida mai este ?

Dea_Dea 1

09.04.2013, 23:16

Ica la ora asta nici o sansa

babi5 1

12.06.2013, 20:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopidă gratinată