Conopida in crusta de bere

de Anett in Jamie Oliver, 8 Oct 2015 | 7033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopida ( mai mici)
  • 200 g faina
  • 1/3 plic praf de copt
  • 1 bere
  • 2 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • chili (pudra)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in crusta de bere:

Curatam si rupam conopida in bucatele.

Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un mojar amestecam condimentele si le zdrobim, apoi le incorporam in amestecul de faina si bere.

Prin aceasta compozitie trecem bucatele de conopida si le prajim in baia de ulei pana se rumenesc.

Le scoatem pe un servet de hartie si presarim cu sare.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in crusta de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:15

Imi place mult . Mustarul se potriveste bine cu conopida

MOKUSKA 1

12.10.2015, 16:33

mihaelar63 1

22.03.2016, 15:22

Buuuna !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Steak de vita cu Ficat, Pancetta si Piure cu Varza de Bruxelles