Copanele cu ciuperci champignons si masline verzi

de Alina26 in Pui, 13 Sep 2013 | 3748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 500g ciuperci champignons
  • 20 de masline verzi fara samburi
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu ciuperci champignons si masline verzi:

1.Am spalat copanelele,le-am frecat cu sare si piper,le-am pus intr-o tava cu putin ulei de masline si le-am dat la cuptor la 180° timp de 20 de minute.

2.Intre timp am spalat ciupercile si le-am taiat fasii.Am curatat si usturoiul si l-am taiat tot fasii.

3.Dupa 20 de minute am pus ciupercile,maslinele si usturoiul in tava si am dat iar la cuptor pentru inca 20-25 de minute.Serviti calde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu ciuperci champignons si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

laura_n 1

13.09.2013, 21:34

ce bunaciune

Cris2711 1

13.09.2013, 22:02

ce ademenitoare sunt

Alina26 1

14.09.2013, 00:13

au fost chiar foarte apetisante....mi-au placut mult... cu siguranta am sa mai fac!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de susan la cuptor