Cornuri calde umplute

de Bucataras in Mancare copii, 17 Mai 2014 | 4436 vizualizari

 

Economic! Pentru seara cu prieteni.

 

INGREDIENTE

  •  6 cornuri,
  • 1 cutie de cremă de brânză cu verdeaţă Delaco
  • 1 castravete de grădină
  • 4 felii de şuncă
  • câteva măsline
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri calde umplute:

Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci bine crema de brânză cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde şi şunca tăiată mărunt şi cu pătrunjelul tocat. Umpli cornurile cu compoziţia, le aşezi pe o tavă şi le pui în cuptor (încălzit în prealabil) pentru 3-5 minute.

 Cost/corn: 2 Lei

Timp de preparare: 10 minute

TIPS-URI

1

 crema de brânza Delaco este foarte spornică? Poţi pepara sendvişuri economice pentru tot felul de petreceri sau seri cu prietenii!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri calde umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Broccoli cu fasole verde la cuptor