Cosulet cu cartofi prajiti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 4188 vizualizari

 

f bun pt micul dejun...sotul meu a cumparat niste parizer, dar cum nu prea i-a placut m-am gandit sa nu-l arunc si sa incerc sa fac ceva cu el

 

INGREDIENTE

  • cateva felii parizer de pui
  • cartofi  prajiti
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu cartofi prajiti:

intr-o tigaie punem parizerul la prajit, astfel se formeaza cosuletul.

in adancitura cosuletului vom pune cartofi prajiti.

f simplu si f rapid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:34

mariac si noua ne placea cand eram micue

danis 1

29.03.2010, 01:11

foarte bine arata am sa le fac la copii

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 09:16

mssa le faci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clătite aperitiv cu miez de lapte