Crema de spanac cu cascaval afumat

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 25 Apr 2019 | 2437 vizualizari

 

 Bineinteles ca reteta porneste de la ingredientele  principale pe stoc : Spanac verde si o bucata de cascaval afumat stingher. Cascavalul a legat foarte bine compozitia si a dat gust bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 200 gr cascaval afumat
  • 100 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 2 cepe verzi
  • 1/2 lingurita pudra usturoi
  • 1/4 lingurita pudra nucsoara
  • 1/4 lingurita piper brazilian
  • sare
  • ardei iute pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de spanac cu cascaval afumat:

  1. Spanacul se spala, se scurge de excesul de apa.
  2. Curatati , spalati si taiati marunt ceapa verde .
  3. Intr-o tigaie Wok incapatoare se pune la sotat usor  ceapa verde .
  4. Se aduga spanacul si laptele . Sarati .
  5. Cand spanacul a inceput sa se inmoaie  trageti de pe foc si cu blenderul omogenizati amestecul .
  6. Condimentati cu piper,pudra de usturoi  si nucsoara .
  7. Cascavalul se taie cubulete marunte si se incorporeaza in amestecul cu spanac cat este fierbinte .
  8. Gustati si sarati/ condimentati daca mai este nevoie .
  9. Decorati cu codite de ceapa ,ardei iute rosu si feliute de cascaval afumat ..
  10. Crema de spanac trebuie servita foarte calda , rece va incepe sa se branzeasca -doar contine branza , nu-i asa ? :D

TIPS-URI

1

Serviti crema de spanac cu cascaval afumat , foarte calda .

2

Noi am servit aceasta crema langa degetele de pui in pesmet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de spanac cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si usor de preparat de Mancare de spanac cu carne de pui